LiefdesNieuwsBrief Aquarion, nr. 5 - november 2016

info@aquarion.nl      //       06-43071929 

 

''Had-ik-maars'' 


De bij en de bloem, 'van nature daadkrachtig en vliegensvlug', geen tijd om te verspillen, althans voor onze menselijke ogen. 

Wij lijken even iets langer te doen over 'vrijen' en 'bevruchten'. De natuur echter leeft niet in 'had-ik-maars'; dit is een uniek programma van mensen. We hebben een verslavende 'hang' naar terugkijken naar het onmogelijke.

 

EVEN IETS ANDERS: HOERA, HET IS ZO VER !

Hier zijn de arbeidsvruchten van een lange warme zomer en een stormachtige, natte herfst .... Vernieuwingen, verfrissingen. O, wat houd ik daarvan

 

Vernieuwd en verfrist:
- website www.aquarion.nl

- ondertitel: School for Love & Leadership is nu Educatie

  Seksueel Leven voor Laatbloeiers
- extra service: je kunt me voortaan 15'' kosteloos spreken via
  internet 
(Skype, Facebook) voordat je een afspraak maakt; wel
  eerst even 
aanvragen per mail

- uiterlijk van deze nieuwsbrief mag beter overkomen in alle
  browsers.

Inhoud van deze nieuwsbrief gaat vooral over mogelijkheden:

a) scoor een geestig, lichtvrijmoedig liefdesgedicht om mee te
    scoren

b) 4 gratis tips voor Liefdes-Had-Ik-Maars

c) gratis vraag- en antwoordspelletje over een ijsje!!


Lees ze!

---

Lieve reader,

Fijn dat je weer meeleest. Dank je wel.

Er is behoorlijk wat veranderd in mijn leven, sinds de vorige LiefdesNieuwsBrief. De verhuizing naar Bitlhoven hakte er toch meer in dan aanvankelijk gedacht, waardoor ik weer achterliep met brieven schrijven. Nu voel ik mij gelukkig weer rustig, goed gevoed met liefde van velen, met name van de Moeders Amma en Meera, en ook van jou, als lezer. Ik leer op dit moment stress uit lichaam en geest af te laten vloeien op voor mij  nieuwe methoden (hmmm, oude in een nieuw jasje); voor elke fase in mijn leven pakt dat weer anders uit.

Nieuwe website
Ik heb in de tussentijd een nieuwe website gemaakt, niet in m'n eentje, want ik had weer een heel nieuwe taal te leren. De meeste teksten zijn nieuw of veranderd. Wat niet is veranderd is het overzicht met tarieven. Ook dit jaar verhoog ik geen prijzen. Er komt trouwens nog een tweede ronde van modernisering aan en daarna een derde.

Natuurlijk hoop ik dat je hem mooi en goed vindt, beter ??? Of juist niet?
Wil je me dat laten weten, met eventuele tips? 

Als dank stuur ik je een zeer geestig, vrijmoedig liefdesgedicht uit de jaren '30 (dus niet van mij, :-))), dat altijd en overal een lach genereert.
Mail me hier, alsjeblieft

 

LiefdesNieuwsbrief
Dit is meteen ook de eerste LiefdesNieuwsBrief nieuwe stijl. Reden is voornamelijk dat ik je zo graag bij je voornaam aanspreek, wat eerder niet kon. Nu dus wel, hiep hoi! 

Herfst, rust en goud
Op mijn balkon bloeit er nog wel wat, zij het wat ingetogen, terwijl een paar meter verderop de natuur zich helemaal aan het terugtrekken is. De vele prachtige bomen die mijn uitzicht tot een bijzondere belevenis maken, zijn prachtig verkleurd geweest en nu bijna kaal, zeker door de storm van vandaag. De temperatuur is aangenaam, nodigt uit tot wandelen, oogsten zoveel als nog kan. De lanen en parken liggen bezaaid met beukenootjes en kastanjes, bijna teveel voor die kleine eekhoorntjes. Overvloed. De vergelijking met de mens ligt voor de hand. Het is een tijd van naar binnen kijken, contempleren, afkoelen en een voorraadje zien of nog aanleggen waar je op kunt teren. Tijd en rust nemen. Onze stranden zijn weer leeg en de kleren aan. Ook lekker, toch?

Je zou zeggen, dat het dan rustig is bij Aquarion. Nou, nee .... integendeel! Het is juist de afkoeling die aan samen onder de dekens doet denken. Aan wegkruipen bij elkaar, warme omhelzingen en elkaars kacheltje zijn. Hans begon er de vorige winter mee. Dat telefoontje aan jou in februari, was een gouden telefoontje. Ik kon toen niet weten wat ik nu weet, welke kennis en ervaringen ik zou opdoen. Had ik maar 10 jaar eerder van je bestaan afgeweten .....''.

Had ik maar .... ik snap het wel, reageer zelf ook vaak zo. En toch bestaat zoiets niet. Nu is Nu Nu. Tien jaar geleden was ik misschien minder vindbaar of kon zijn Leap of Faith mogelijk nog niet gericht worden. Zou hij toen ook zo vol in de overgave zijn gegaan?

''Liefdes-Had-ik-maars met 4 tips''

Wil jij geen Liefdes-Had-Ik-Maars bewaren of creëren voor de toekomst? Wil jij ze niet nu al uitroepen over je verleden? Bereid je dan voor. Zet een aantal eenvoudige stappen. Je hoef niet uitgehongerd te zijn om Intimiteitscoaching aan te gaan.

Ja, geef jezelf toestemming de volgende tips als eenvoudig, simpel en bestempeld als natuurlijk te verinnerlijken. Wij, de Kosmos en ieder jaargetij zijn jouw fan en steunen je helemaal, precies zoals je bent, in al je kracht, grootsheid en overvloed aan mogelijkheden.

TIP 1
Ben je een laatbloeiende beginner, neem dan alvast wat sessies haptotherapie en haal een paar ontspannende massages voor je huid. 

TIP 2
Op een oude psychische pijn zou je met de kort en krachtige EMDR-therapie ook al wat positieve mindset-gevoelens kunnen binnenhalen. Daardoor kan een eventueel  Intimiteitstraject korter en sneller uitpakken, dus ook wat goedkoper. Idee? 

TIP 3
Mocht je al erg lang antidepressiva slikken (met name vanwege verdriet over gemis van een liefdesleven, wat totaal kan uitputten) en hebben TIPS 1 en 2 je wat opgebeurd, bespreek dan nu alvast of je deze middelen onder begeleiding van de voorschrijver een stukje kunt afbouwen. Je zou daardoor benaderbaarder kunnen zijn wat de coaching en wat spontane ontmoetingen betreft. Ook dit scheelt tijd en geld en levert meer mooie gevoelens. 

TIP 4
Ben je kandidaat om door je werkgever 'uitgezonden' te worden naar de grenzen van ons land of ver daarbuiten terwijl je juist bezig bent met zoiets als de vorige tips of wil je je sowieso liever voorbereiden op de liefde, zeg dan kernachtig ''Nee, dit jaar niet, dit is het sociaalste jaar van mijn leven en ik wil volop kunnen delen (en daten), dus ik blijf hier.'' Oeps. Wat eng. Ja, erg eng en tegelijkertijd moedig. Je kunt niet meer duidelijk maken dat het voor jou menens is dan zo: dit jaar is voor jou en het opbouwen/verbe-teren van jouw relatieleven. Een verstandige, empathische werkgever zal je helemaal begrijpen en steunen omdat hij of zij waarschijnlijk weet wat een achterban in het leven betekent. Hij zal juist het voordeel zien voor jou en voor zichzelf.

Voel je dat er naast enige huidgewenning, psychische rust, helderheid en stemverheffing iets begint te kriebelen? Of kriebelt het al heel lang om mij aan te spreken? Denk niet nog langer na, 't geeft zoveel extra stress. 
Zoek hier maar meteen contact met me. 

De wachtlijst groeit met de dag, zeker met een tv-uitzending begin januari op komst ....... waarover meer in de volgende nieuwsbrief.

---

reader, wist je dat ik zelf ook tot de verlegenen behoor? En tot de hooggevoelige perfectionista's? Mijn ideeën en plannen krijg ik toch vaak uitgevoerd door de ene voet voor de andere te zetten. Meestal lukt dat goed en soms ben ik weer zo verlegen als een konijn, behalve als ik mij mijn missie en mijn drijfveren herinner. Tegenwoordig mag ik van mezelf wel of niet verlegen zijn, gewoon omdat ik me toesta daartussen te kiezen.

Ken je deze vraagstelling: kiezen tussen een vanille en een chocola ijsje?
Welke neem jij?
Waarom?

Wil je het enig juiste antwoord graag weten? Stuur je vraag en/of antwoord dan in. Je krijgt snel antwoord van me, natuurlijk gratis en vrijblijvend.  Klik hier 

 

Veel dank voor het lezen tot het eind. Dikke hug van mij, Marion, tot de volgende nieuwsbrief over een paar weken.

Doorsturen van deze LiefdesNieuwsBrief naar bekenden, die er iets aan zouden hebben, mag uiteraard; graag zelfs en dan wel met behoud van mij als afzender.