AQUARIONs LiefdesNieuwsBrief nr 6

Kerst 2016, BiIthoven

 

Wens ik jou, lieve reader,

vandaag en morgen, komend jaar en daarna:

  

Blijf gericht op liefdesgeluk als een magneet.
Laat je niet afleiden door negatieve gedachtes.
Laat je opleiden door de diepere kennis van je hart.


Aquarion op TV
9 januari 2017, 21:25 bij NPO3

lees hier meer.

 

'Made with love & care ...', dat stond er op het kaartje van een kledingstuk dat ik onlangs kocht. Hmmm, lekker, hier werd ik nou echt blij van.

 

Natuurlijk kon ik niet verijdelen dat mijn dubbelzinnige gedachten naar iets anders gingen, naar mijn eigen ontstaan, naar het moment van zaadje bij de cel. Stel je voor dat er zo'n kaartje aan mij had gehangen bij de geboorte. Heee, dat zou mooi zijn geweest, zeker met de volgende toevoeging

'.... to keep me beautiful, treat me right, check my innerseam (label binnenin) how to take care of me'.

Het herinnert mij aan mijn persoonlijk wasadvies: ''Behandel mij zodanig dat ik fris en fruitig blijf, precies zoals bij de eerste aanblik. Want zo behoud ik mijn primaire kleur, geur, aaibaarheid, glans, toon, smaak en inspiratiewaarde''. Gooi mij noch bij was die afgeeft, noch in de bleek. Droog mij teder. Houd mij ongekreukt in een fijne omgeving en gun mij geregeld een aangename wind. Dan trek je mij met persoonlijk genoegen steeds weer aan. En blijf ik 100% natuurlijk, was na was.''

 

Wil je me steunen in mijn werk en de vindbaarheid op internet? Geef dan een wens door bij contact. Laat weten waar je gedachtes naar uitgaan en je krijgt snel een reactie van mij met een leuke (financile) beloning. Jouw wensen zijn belangrijk en welkom. 

Heb je de vorige LiefdesNieuwsbrief (5), met 4 tips voor Liefdes-Had-ik-maars en meer nieuws, gemist? Ik begrijp dat er iets mis ging met de vorige verzending. Vind hem hier alsnog terug.


Warme hug van Marion

 

---

Doorsturen van deze LiefdesNieuwsBrief naar bekenden, die er iets aan zouden hebben, mag uiteraard; graag zelfs en dan wel met behoud van mij als afzender.