AQUARIONs LiefdesNieuwsBrief nr 7

Op dit moment schijnt de energie van de volle maan van januari nog net, de IJs-maan, waarbij de deur naar een nieuw begin geopend wordt*.

Nieuwsbrief 7 laat het daglicht schijnen op
- een tv-aandeel van Aquarion en op 

- een leuke korting voor snelle beslissers (zie onderaan deze brief).

 

Lieve reader,

In de documentaire Lauren! en de Liefde op 9 januari jl, deel 1 (Aantrekkelijkheid) wordt het probleem van laatbloei in de liefde op de kaart gezet
We zijn zichtbaar tussen minuut 16.45 - 21.22 en daarna nog een paar keer. Veel te kort, hoorde ik velen -terecht- opmerken.

 

Eerst zie je Lauren in gesprek met een van mijn trainees, Hylke, dan met mij en daarna kijkt ze naar Hylke wanneer hij samen met Wendy Doeleman een paar tantrische oefeningen doet. Lauren's mond valt hierbij regelmatig open, ze raakt gebiologeerd en snapt niet dat Hylke training nodig heeft.

 

Ik zie in de uitzending natuurlijk heel duidelijk wat hij geleerd heeft, want zo zou hij zich driekwart jaar geleden niet hebben vertoond, integendeel zelfs. Hij was in het begin stil en teruggetrokken, zich niet bewust van zijn rol in de communicatie, noch van zijn eigen aantrekkelijkheid en de aandacht die hij zou kunnen gaan geven en ontvangen. Achteraf vertelde hij me dat hij bij onze eerste ontmoetingen bijna van zijn stoel viel van verbazing over mijn openheid. ''Echt, mag ik dat doen, kan je zoiets vragen?", hoorde ik hem daarna nog tientallen keren zeggen. Nu, na een intense tijd van sessies met diverse invalshoeken (v+m) en huiswerk, mag ik met een grote glimlach verklappen dat ook hij de minnaar en de danser in zichzelf definitief de ruimte geeft. Joepie!

N.B.1 Reacties op hem blijven welkom, geeft ie aan. Ik geef ze graag door, mail dus gerust.

N.B.2 Wendy was alleen t.b.v. deze opnames in beeld; wie weet wat er nog uit voortvloeit, een mooie vriendschap in ieder geval.

Ook mooi is dat er meteen al mensen afspraken maken; zij willen ook zo graag beginnen hun diep-intieme leven te leven. Ik ben oeverloos dankbaar voor het publiekelijk neerzetten van het laatbloeiprobleem in ons land, hoe kort dan ook. Mogen velen profiteren van aantrekkelijk geworden minnaars en minnaressen. Help ze mee ontdekken!

 

Zou jij ook willen reageren, gewoon omdat je jezelf en een ander een heel mooi intiem jaar wilt gunnen, een jaar om nooit meer te vergeten, zoals Hylke mij vertelde? Of wil je iemand attenderen op deze mogelijkheid tot bloei? Dan raad ik aan contact op te nemen voor er een wachtlijst ontstaat. Voor snelle beslissers heb ik trouwens een leuke korting in petto. Zin?

Kijk hier voor de code.

Op naar de volgende maan (11 februari). Deze gaat vanaf vandaag over zuivering en diepgang. Ik ben benieuwd. Tot rond die datum.
* uit Petra Stams 13 Mannenkalender


IJselijk warme hug van Marion

 

Heb je vorige LiefdesNieuwsbrieven (6 en 5 of meer) gemist? Vind ze hier terug.

---

Doorsturen van deze LiefdesNieuwsBrief naar bekenden, die er iets aan zouden kunnen hebben, mag uiteraard; graag zelfs.