Afspraak maken

Om je te orienteren, een vraag te stellen, een snel antwoord te krijgen of een afspraak te overwegen, kan je het volgende vrijblijvend doen:

Ja krijgt altijd antwoord, zo snel als mogelijk, ook al wil je (nog) geen afspraak maken. Je gegevens worden met privacyregels omgeven.

1 gedachte over “Afspraak maken”

 1. Dag Marion ,
  Mag ik even bij je in huis vallen ? Ik ben een man van 72 .
  Ik ervaar een groot gat tussen de intensiteit van mijn gevoelens en verlangens op het gebied van sexualiteit/intimiteit en
  de mate waarin ik die ook daadwerkelijk vorm kan geven .
  Ik zie mezelf niet als een echte laatbloeier, maar meer als een ‘hunkerbunker’ , die de juiste vorm/vervulling niet kan vinden.
  Ik heb een hele grote behoefte aan aanraking en laat me regelmatig masseren , maar dat onvervulde gaat daar niet mee weg.
  Ik zie ook de link tussen sexualiteit en hartskwaliteiten en daar zit ook een verlangen om die meer met elkaar te kunnen verbinden .Ik heb meer ‘afwijkingen’ zoals ADD ,neiging tot tics en somberheid , wellicht ook te sensitief en als noodoplossing te veel in mijn hoofd geleefd .Door goede begeleiding is dat wel verbeterd .Ik heb nu een vriendin sinds 5 jaar,die ik als een goed maatje ervaar en waar ik ook warme gevoelens voor heb .Voor wat intensiever lichamelijk of sexueel contact staat ze niet zo open ,wat ik enerzijds mis ,maar mij anderzijds,gek genoeg, ook wel wat rust geeft .Mijn onrust richt zich nu op al het vrouwelijk ‘schoon en lief’wat ik om me heen zie .(dus echt rustig ben ik ook weer niet).
  Kortom , ik zou graag een afspraak met je willen maken ,
  Met vriendelijke groet ,
  Chiel Maijer

  Beantwoorden

Plaats een reactie