TV uitzending 9 januari 2017

Hylke heeft Lauren op bezoek

Aquarion was op begin 2017 te zien bij Lauren! en de Liefde op NPO 3.

De tv uitzending gaat onder andere over het succesvolle coachingstraject van een van onze mannelijke cliënten, Hylke. Vanaf 16″ zijn we met tussenpozen in beeld. Een half jaar later werd de uitzending herhaald. De respons is ontroerend indrukwekkend.

Word je aantrekkelijk geboren of kan je de natuur een handje helpen? Versiercoaches Daan van Ram en Arnoud van Veen helpen mannen die niet zoveel geluk in de liefde hebben om woest aantrekkelijke testosteronbommen te worden. Wetenschapsjournalist en liefdesspecialist Mark Mieras legt aan de hand van een aantal experimenten uit hoe aantrekkingskracht werkt. Ingewikkelder wordt aantrekkingskracht als je geen enkele ervaring hebt met het andere geslacht. Marion van der Stad is intimiteitscoach, zij maakt intimiteit en vrijen tot in detail bespreekbaar en helpt maagden stap voor stap van hun angsten en seksuele vooroordelen af. Lauren volgt Hylke, een 25-jarige maagd, in dit proces.

Het gaat hier om een maagdelijke jongeman die ik meer dan driekwart jaar heb begeleid, samen met een aantal andere coaches, mannen en vrouwen, meest ouder dan hijzelf. Zijn wens was leren vrijen als voorbereiding op een relatie. Een tv crew filmt hem ongeveer 10” bij zijn laatste schreden op dit pad. Lauren interviewt alleen, ze neemt niet deel. En Wendy laat een gedeelte zien van wat zij in tantragroepen aanreikt, waar Hylke als extra invalshoek ook naar toe gaat.

Hij startte als een vriendelijke jongen die niet wist hoe hij een meisje in zijn armen kon krijgen en houden. De spanning was te groot en moeilijk. Gedurende de coaching heeft hij zich ontpopt tot een man met aantrekkingskracht, die steeds zekerder van zichzelf werd en zich nu een jonge minnaar mag noemen. Nieuwe inzichten en aanraaklessen deden ’t ‘m. Ik attendeerde hem al snel op een aantal boeken die hij met smaak las, waarna hij tantra workshops is gaan bijwonen bij een van de auteurs. In de eerste uitzending in een serie van 8, op NPO3 zie je resp. hem, mij en Wendy, in gesprekken en met oefeningen. Wij bevinden ons in aflevering 1, die over aantrekkelijkheid gaat.

P.S. Een half jaar na het einde van de laatste coachingssessie is Hylke zeer gelukkig in de liefde, vertelde hij. Joepie!
En hij niet alleen, nogal wat kijkers hebben hun weg naar een relatie gevonden dankzij deze tv uitzending en de daarop volgende coaching. Ben jij ook zo moedig om contact op te nemen?

Kijk zelf maar en …. stuur me alsjeblieft een berichtje wat je ervan vond.