Assistentie

Je bent op dé site voor laatbloeiers in de liefde. Hier wordt advies, voorlichting en assistentie geboden op gebied van het intiem-seksuele liefdesleven, met name ten behoeve van hen die de aansluiting misten, in woord en daad, van A t/m Z.

”Assistentie op intiem-seksueel gebied, bestaat dat dan?”, hoor ik je denken. Ja, het bestaat al sinds de eerste dagen van het jaar 2000 (en historisch gezien eeuwen langer);  ik heb duizenden mensen in zo’n situatie ontmoet en persoonlijk bijgestaan.

Wedervraag, “Neem je dan aan dat je de enige laatbloeier bent, de enige met een gênant groot geheim?” Nu je dit leest begint de aarzeling daarover op te borrelen, neem ik aan.

Mag ik even doorvragen?

Ben je al heel lang single, maagd of misschien een wat stille partner in bed?
Durf je een relatie niet te beginnen of uit te bouwen omdat je nauwelijks, niet goed of helemaal niet intiem ervaren bent. Merk je sterk dat de kloof tussen wel en niet ervaren zijn groeit, zeker omdat de klok maar doortikt?

Weet je niet meer hoe, waar of waarmee te beginnen, wat je ook bedenkt? Vermoedelijk besef je dat je teveel hoop hebt gekoesterd dat partners wel ‘vanzelf’ op je pad zouden komen. En dat, nu dit niet (genoeg) gebeurd is, je huidhonger hoog is geworden en je veerkracht laag. Misschien ben je zelfs wel uitgeput geraakt. Is er iemand die je echt steunt?

Voel je je afgestompt, weet je niet meer wat de echte redenen zijn van het lange wachten?

Wil je toch graag medespeler worden in plaats van toeschouwer?

Kortom, is het tijd schaamte en gêne opzij te zetten en steun te zoeken?
Lees dan hier waarom dat zo nodig is voor lichaam én ziel.