Consulten

Consulten duren bij Aquarion meestal twee uur en zijn meteen coachingsgesprekken. Zo verliezen we geen tijd, we maken al uitwisselend  kennis. Mocht je na 10” beseffen dat je in het voor jou verkeerde gesprek bent beland, dan vertrek je gewoon, met enige afronding, zonder enige euro te betalen.

Consulten beginnen met luisteren naar jou verhaal en inschatten of en wat zinvol zou zijn voor jou. Het is van belang dat je een goede dosis empathische, liefdevolle, educatieve, serieuze aandacht en diepe betrokkenheid ervaart, anders dan bij andere therapeuten, die zich lijfelijk niet (mogen/willen) inzetten of zich minder open uiten over intimiteit. Wil je een volgend gesprek dan is dat meestal binnen twee weken. Je kunt al documenten meekrijgen voor een traject.

Lijkt een traject inderdaad zinvol, dan wordt een programma op maat gemaakt geheel bij jou passend, met keuze uit een of meerdere van de beproefde methodes op het vlak van zelfvertrouwen, erotiek en begrip over de verbinding tussen brein, hart en geslacht en de onderlinge samenwerking. Ik weet dat dit -naast heerlijk en verhelderend- ook wel confronterend kan zijn. Ik ben er om je ook daarbij te steunen.

Misschien is voor jou een korte serie consulten een betere oplossing dan een traject. Ook hierover maken we goede afspraken.

Heb je behoefte aan vernieuwende wegen naar eerlijke, spontane, intieme communicatie, naar inwijdingen op meerdere gebieden dan seks alleen, humor, bereikbaarheid van flirting, dates en relaties?

Wil je je graag bewust worden van het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke elementen in ons leven en hoe wij ze beide het beste samen kunnen laten werken?   Kom eens praten met een lichaamsgericht expert.