Ervaringen

Tot mijn grote vreugde kan ik constateren dat coachees na hun intimiteits- en sekscoachingstrajecten zeer succesvol zijn als het gaat om ervaringen in hun relatieleven, iemands geliefde zijn. Ze zijn seksueel fit geworden en kunnen verdergaan op een aanzienlijk hoger plan dan aanvankelijk door hen zelf gedacht. Dit levert geregeld kippevelmomenten op, niet alleen bij de betrokken coachees, ook in hun eigen kringen en natuurlijk bij de coaches. 

Ik kan over de laatste jaren zelfs spreken van een succespercentage van 85-95% binnen 1,5 jaar. Het leek soms wel blind dates en relaties te regenen; deze hoefden maar gezien, gehoord, opgemerkt, opgevangen te worden door de coachees en omarmd. Voor een enkeling met beginnende intieme ervaringen heb ik een date-pagina met oproep aangemaakt.

Met deze bijzondere groep mensen werken is hartverwarmend en vervullend. Ik begeleid mannen en vrouwen, vanaf ca. 20 t/m 80+, van alle smaken en voorkeuren, nationaal en internationaal. Buitenlanders boeken nogal eens een midweek of langweekend omdat iedere week een afspraak in Nederland agenderen voor hen natuurlijk omslachtig en kostbaar is. Lange afstanden ondervangen we daarom met internetgesprekken. Zo FaceTimede ik kortgeleden met iemand uit een Aziatisch land, om alvast even kort kennis te maken.

Wil je originele vragen en verhalen van lotgenoten lezen?  Ga hier naar testimonials.