Healy

Healy staat voor het verbeteren van gezondheid met een klein apparaatje dat -in combinatie met een smartphone- analyseert en meteen, ter plekke behandelt.

Healy is ontworpen en gefabriceerd in Duitsland. Het apparaat werkt bewezen goed op enkele bekende gezondheidproblemen en is daarop al medisch goedgekeurd. 

Het werkt door gebruik te maken van altijd al aanwezige trillingen net als in verbindingen tussen telefoons; ook magnetische velden, op  resonanties, bio-energetica, op chakra's, meridianen, met remedies vanuit al deze gebieden. 

Alle eerder ontwikkelde, al bewezen, aanvullende, therapieën zijn in de Healy samengebracht, gebundeld in een superkleine, draagbare, oplaadbare  behuizing.

Programma's kan je dowloaden van het internet en kan je openen via bluetooth op je smartphone. Dus thuis of onderweg te gebruiken.

De programma's worden vele malen per jaar geupdate met nieuwe input. Een deel van de behandelingen is wetenschappelijk onderzocht en goedgekeurd voor migraine, fibromyalgie, chronische pijn, skeletpijn, mentale ziektes zoals depressie en angsten, en slaapproblemen. Dit is nog maar het begin van een revolutie aan mogelijkheden, wereldwijd.

Geen aparte therapeuten meer nodig, geen gereis meer, geen hoge gages te betalen. Wel op elke tijd die je wilt in te zetten, ook door familieleden (in huis), precies zoveel als je wilt. Na aanschaf meteen te activeren en te gebruiken. Veel uitleg is niet nodig, dat doe je onderweg wel op.

Je kunt mij ernaar vragen, want ik ben begonnen coachees met seksuele achterstand te analyseren/behandelen met de Healy, naast mensen met andere klachten. Ik ken een aantal zeer goede ingangen voor gebruik en kan je daar mee in aanraking brengen. Dat heet sponsoring. Het is een MLM-systeem.

Zelf ben ik superdankbaar voor het uitbrengen van zo iets moois als de Healy, ik ben in een half jaar tijd meer dan 500% sterker, evenwichtiger, blijer en gelukkiger geworden.