Intakes

Intakes voor een traject bij ons duren meestal twee uur en zijn meteen werkgesprekken. Zo verliezen we geen tijd, we maken al nader kennis in de uitwisseling.

Mocht je na 10” beseffen dat je in het voor jou verkeerde gesprek bent beland, dan vertrek je gewoon, met enige afronding, zonder enige euro te betalen.

Blijf je zitten of staan, raak je geboeid en denk je: ”Ha, ik ben aan het goede adres!” dan geldt het uurtarief. 

Consulten beginnen met luisteren naar jouw verhaal en inschatten of en wat zinvol zou zijn voor je. Het is van belang dat je een goede dosis empathische, liefdevolle, educatieve, serieuze aandacht en diepe betrokkenheid ervaart, anders dan bij andere therapeuten die zich lijfelijk niet (mogen/willen) inzetten of zich minder open uiten over intimiteit. Wil je een volgend gesprek dan is dat meestal binnen twee weken. Je kunt alvast documenten meekrijgen voor een mogelijk traject.

Lijkt een traject inderdaad zinvol, dan wordt een programma op maat gemaakt, geheel bij jou passend, met keuze uit een of meerdere van de beproefde methodes op het vlak van erotisch zelfvertrouwen. Net als begrip krijgen over de verbinding tussen brein, hart en geslacht en hun onderlinge samenwerking. Ik weet dat dit -naast heerlijk en verhelderend- ook wel confronterend kan zijn. Wij zijn er om je ook daarbij te steunen, waarmee de verandering die je doormaakt veilig blijft.

Misschien is voor jou een korte serie consulten een betere oplossing dan een traject. Ook hierover maken we goede afspraken.

Heb je behoefte aan vernieuwende wegen naar eerlijke, spontane, intieme communicatie, naar inwijdingen op meerdere gebieden dan seks alleen, humor, bereikbaarheid van flirting, dates en relaties?

Wil je je graag bewust worden van het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke elementen in ons leven en ons lijf? En hoe wij ze bloedstollend lekker kunnen laten samenwerken.

Laat het ons dan snel weten, iedere dag zonder dat lekkers, is een lege dag. Tel: 06-43071929