Intimiteitscoaching

Aquarions Intimiteitscoaching behelst trainingen in kennis als basis voor het aangaan van een relatie en de daarbij behorende lichaamsgerichte ervaringen. Zo dichtbij als mogelijk wordt geschoold en geoefend. Een traject begint en eindigt bij mij. Tussentijds kan worden verwezen naar oefenpartners. Het geheel wordt ook wel een Seksuologische Body-on of Surrogaatpartner Therapie (SPT) genoemd, hoewel deze termen wat klinisch klinken.

Surrogaatpartner Therapie of Intimiteitscoaching, zoals wij het verder noemen, is met name geschikt voor mensen die bij het begin willen beginnen. Doorverwijzingen naar oefenpartners vinden alleen binnen een traject plaats en worden met de betreffende, zelfstandig werkende intimiteitscoach apart geboekt. Ik houd de effecten in de gaten, zodat de coachee precies datgene krijgt wat aangeboden en nuttig is. Dit betekent in de praktijk veelvuldig extra overleg met de betrokken coaches opdat het traject eerlijk en doorzichtig blijft. Ik neem geen risico’s op dit gevoelige gebied en heb voordeel van meerdere inzichten. Gevolg is dat ik de driehoekssetting (coach/coachee/procesbegeleider) de enig juiste vorm vind; ik noem deze opzet zo omdat het ten gunste is van een vlotte voortgang. Bijkomend voordeel is dat de coachee al oefenend met verschillende mensen leert omgaan en tegelijkertijd feedback ontvangen.

Naast nooit hardop gestelde vragen over intimiteit, seksueel samenleven, het functioneren van het lichaam en de geslachtsorganen, voorbehoedsmiddelen, vrijen, bijbehorende gevoelens en emoties, komen ook masturbatie en het onderscheid tussen klaarkomen en orgasmes aan de orde. De uiteindelijke bedoeling is dat uitreiken naar een eigen partner, samenzijn en beminnen op een goed niveau binnen bereik komen, zodanig dat er uiteindelijk met voorsprong gedate kan worden.

Waar Aquarion bekend om is?   Om haar coaches, lees hier maar.