Marion van der Stad

Mijn eigen nood werd mijn brood, want intense zoektochten naar gezondheidsverbetering bleek de basis van mijn huidige werk te zijn, een basis waaruit ik nog altijd put.

 

Doordat ik een leven met veel verschillende fysieke en geestelijke pijnen heb geleden, die veelal medisch niet herkend werden, bezocht ik een flink aantal genezingswegen. Ik leerde daar veel van, nu nog. Zo rond mijn 30e jaar kwam ik in aanraking met diepere lagen in het leven, spiritualiteit, natuurwetten.

Ik werd geboren in Den Haag/Scheveningen in 1947, vissen/stier. Derde kind in een architectengezin, twee zussen en een broer. Opgegroeid in Utrecht, gewoond in diverse grote steden, de laatste jaren in het rustigere Bilthoven.

Ik ben gehuwd geweest, kreeg twee prachtige kinderen en twee wondertjes van kleinkinderen cadeau. Na mijn echtscheiding vond ik niet zomaar een nieuwe partner. Dat zette mij op het spoor van relatiebemiddeling, waar ik ook niet vond wat ik nodig had. Zo besloot ik een nieuwe loot aan die tak te laten groeien, een spiritueel relatiebemiddelingsbureau. Wel lekker aards, niets zweverigs, met beide benen op de grond. De combinatie vind ik holistisch.

In mijn zoeken naar genezing bleek ik enorm veel interesse te ontwikkelen in thema's die met intimiteit en seks te maken hadden. Ik volgde daarom behoorlijk wat trainingen op dat gebied en begon de diepere kennis daarvan te ervaren. Eerst voor mijzelf, en na enige tijd kon ik die kennis professioneel inzetten, rond 1999. Hier is een kleine opsomming van richtingen.

HBO+ opleidingen, medium Sonia Bos, verdiepende trainingen, meerjarige leerwegen en inspiratie, vanaf mijn 35e:
Filosofie (Gnostiek/B. Moerland), Ayurveda, Boeddhisme,
Intimiteit en seksualiteit (Venwoude, Sexual Grounding Therapy)
Personal Coaching bij Landmark Education
Trainingen met Barry Long, diverse tantravormen, 7 Ways of Sexing, Dao Movements, Taoistische liefdesrituelen, Healing
Inspiratie van en diep gebogen voor de Indiase, cosmopolitische liefdesmoeders, Amma, Meera en de wijsheid van het allesoverstijgende Kennisboek van Mevlana. 

Het nieuwe, gedurfde, beroep van sekscoach in Nederland (sinds 2001) bleek synchroon te lopen met gelijkaardige sociaal-seksuele ontwikkelingen elders in de wereld. Ik voel me hierdoor immens gesteund. 

Expertise: ongewenste maagdelijkheid, intieme problematieken zowel psychisch als fysiek en energetisch, daten en relatievorming, liefdestaal, kunst van het diep-intiem vrijen (sacred sex).

Hier vind je een voordracht over "Zijn met Seks", uit 2013.

Altijd bleef en ben ik studerend op verfijning, volg ik trainingen en webinars om mijn cliënten een inhoudelijk zo compleet mogelijke ervaring voor hun vragen te bieden. Nog altijd is iedere cliënt weer nieuw en blijf ik leren. 

Ik ben tevens oprichter van Stichting Novis, waar de ethische waarden en normen voor de professionele Intimiteitscoach zijn ondergebracht. 

In 2020 heb ik de internationale site over Let's Talk Sex gelanceerd, onder mijn eigen naam, marionvanderstad.online, speciaal voor mensen die uitsluitend via internet een of meerdere uren gesprek willen boeken om licht te laten schijnen op seksuele problemen. De ervaring met internet dateert al van jaren geleden, het werkt prima, zeker als je te ver weg woont om een live gesprek te boeken. Ook hier ben je van harte welkom.

Plaats een reactie