Marion

Met de oprichting van Aquarion in 1991 ben ik als zzp’er gestart als gecertificeerd persoonlijk relatiebemiddelaar. Ik zag opvallend veel onervaren clienten en leerde tegelijkertijd een nieuw vak, dat van coaching, wat toen totaal nieuw was. Op grond van diep medeleven met intieme onervarenheid begon ik antwoorden te zoeken voor de uitermate dringende vragen (soms op leven en dood) van laatbloeiers. 

Dit resulteerde in het veranderen van relatiebemiddelaar naar liefdes-, intimiteits- en sekscoaching onder dezelfde naam Aquarion. Vervolgens liet ik het als ‘Intimiteitscoaching voor Laatbloeiers’ tot praktische methode uitgroeien, met medewerking van oefenpartners (sexual surrogatepartners). Het nieuwe beroep van sekscoach in Nederland bleek synchroon te lopen met gelijkaardige sociaal-seksuele ontwikkelingen elders in de wereld. Ik voelde me hierdoor immens gesteund.

Specialsme: ongewenste maagdelijkheid, intieme problematieken, daten en relatievorming, liefdestaal, kunst van het diep-intiem vrijen (sacred sex), ook voor senioren. 

Altijd ben ik studerend op verfijning, volg ik trainingen en webinars om mijn clienten van een zo gaaf mogelijke inhoud te verzekeren.

Ik ben mede-oprichter (2006) en voorzitter van Stichting Novis, waar de voorwaarden voor de professionele Intimiteitscoach zijn ondergebracht.

Talloze interviews voor alle soorten media; openbaar spreker.
Bekijk hier het interview van Max van Praag met twee tevreden clienten van Aquarion.
Bekijk hier het interview van Max van Praag met mij.

Co-programmamaker docu ‘Virgin School’ (2007 Channel 4); dvd op aanvraag

Bijdrage 2014 aan ‘Sex Is the Lesast of It’, van Tova Feder, Ph. D., Surrogate Partners Discuss Love, Life, and Intimacy, pag. 94 t/m 100 (ISBN 9780692288597)

Liedje voor jou

Auteur (boek voorzien 2018)

Oprichter MannenMars

Lid Red Hat Society, Queen van Chapter NFRR Nieuwegein :-)))

Quote:
‘Met een enkele kaars kan je duizenden kaarsen aansteken, zonder dat het de levensduur van die kaars verkort. Geluk vermindert niet als het wordt gedeeld.’
Toegeschreven aan de Boeddha (ca. 563-483 v.Chr.)

”Laten we maar met een zeker hart stellen dat geluk vermeerdert als het wordt gedeeld, vele malen zelfs.”
Toegeschreven aan miljoenen ervaringsdeskundigen, waaronder ikzelf.

Meer weten over mijn expertise?   Lees het hier.