Tarieven 2020

Consult voor mensen met seksuele ervaring, p/u €  150
Intake voor mensen met geen, weinig goede of gebrekkige seksuele ervaring, 4 uur €  400
Intimiteitstraject na intake: 10 uren mondelinge liefdescoaching met hoofdcoach Aquarion (gedurende ca. 6 maanden) + doorverwijzingen naar externe coaches* + bijbehorende trajectbegeleiding, evt. incl. date-coaching € 2550
15″ kennismaking op internet gratis

*sessies met externe coaches zijn apart te betalen (€ 150-200 per uur)
Zij werken met Aquarion samen; zij zijn betrouwbare, zelfstandig werkende, lichaamsgerichte coaches die in het laatbloeispecialisme door Marion zijn opgeleid.

Genoemde bedragen zijn incl. 21% btw. Facturen kunnen gunstig uitpakken, vanwege het trainingskarakter, zeker daar het gaat om communicatietraining.
Ben je zelfstandige en betaal je btw, dan komt de btw bij het bovenstaande bedrag op. Met een btw-factuur op naam van de zaak kun je alle vormen van begeleiding, indien van toepassing, opvoeren als coaching voor je functie. De kosten zijn in dat geval aftrekbaar en je krijgt ook de btw terug.

Bij trajecten hanteert Aquarion overeenkomsten, algemene voorwaarden en ethische omgangregels; daarnaast worden je een aantal gezondheidsvragen gesteld, om je beter te leren kennen.

Adolescenten (tot ca. 30 jaar) en/of onvermogenden kunnen reductie krijgen, mits goed beargumenteerd.
Stel gerust je vragen.

Wil je meer over Marion weten?   Kijk dan hier.