Tarieven & Deelname

Tarieven

Digitale kennismaking

15 minuten

gratis

per uur

€ 120

Intake voor mensen met geen, weinig goede of gebrekkige seksuele ervaring

max. 5 uur
(in 2 sessies)

€ 400

Intimiteitstraject na intake, omvattend:
- intensieve liefdescoaching gedurende ongeveer een half jaar met de nodige
- doorverwijzingen naar diverse samenwerkende coaches
- met wie intensief behandeloverleg op de achtergrond
- tussentijdse, afroepbare steun voor het proces, zowel bij lastige momenten als bij romantische ontwikkelingen, ook in weekenden
- beveiligde verslagomgeving

10 uur
(live/digitaal)

€ 2550

Toelichting

Bovenstaande zijn de tarieven voor de trajectafspraken met Marion van der Stad, de centrale coach van Aquarion. 

Sessies met samenwerkende coaches worden -naast de kosten van het traject- apart in rekening gebracht door de betreffende coach (€ 165-220 per uur).

Btw, aftrekbaarheid en reductie

Aquarion is vrijgesteld van btw.

Facturen kunnen voor de belasting gunstig uitpakken, vanwege het trainingsaspect, zeker daar het gaat om communicatie. 

Adolescenten (tot ca. 30 jaar) en/of onvermogenden kunnen reductie krijgen, mits goed beargumenteerd. Stel gerust al je vragen.

"Ik had van tevoren geen idee of een intimiteitstraject bij jullie iets goeds zou opleveren, zeker voor mij als onbenaderbare man. In eerste instantie vond ik het duur. Nu ik met het traject klaar ben en een relatie ben begonnen, kan ik alleen maar zeggen dat het vele malen meer waard is dan ik betaald heb. Al die gelukkige uren, dagen en nu weken zijn zelfs onbetaalbaar. Over een maand gaan we een weekje samen op vakantie, iets wat helemaal nieuw voor me is. Ik werkte vroeger alleen maar, liet zelfs mijn vakanties uitbetalen. Mijn wereld is eindelijk de moeite waard." Bert V.

Deelname traject

Even alles op een rijtje voor mogelijke deelname aan een intimiteitstraject. Misschien lijkt het wat veel. Weet dan dat we zeer secuur en ethisch verantwoord te werk gaan, juist op dit gevoelige gebied. Dat is onze kracht.

Bij trajecten hanteert Aquarion overeenkomsten, algemene voorwaarden en ethische omgangsregels. Daarnaast worden je gezondheidsvragen gesteld om je beter te leren kennen en je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Voorwaarden voor groei

De beste voorwaarden voor deelname aan een coachingsprogramma bij Aquarion schep je door jezelf te laten zien zoals je bent en open te staan voor verandering. Je hoeft je dus niet mooier voor te doen of extra je best te doen.

Wil je groeien en bloeien, jezelf een stukje verder 'opvoeden', dan kies je daar duidelijk voor. Wanneer je niet perfect hoeft te zijn, is dat juist perfect.

"Dat jullie mijn situatie begrijpen vind ik eigenlijk nog het schokkends. Er zijn er dus meer zoals ik. Ik was doodop, kon niet meer voor- of achteruit, was gestresst, depressief. Ik besef nu pas hoe armoedig ik me zeker 25 jaar lang voelde, wanhopig en alleen rondtollend in celibatair moeten leven. Godzijdank valt de schaamte een beetje van me af nu ik het traject en het gesprek over privezaken ben begonnen. Ik heb het aan mijn mentor verteld, een oudere priester. Alleen al daardoor voel ik wat kracht terugkomen en ook wat toekomst. Ik moet ook wel weer lachen, vooral als ik denk aan jullie vrolijke gespreksstijl als het over seks gaat. En huiswerk, nooit gedacht dat het ook leuk kan zijn ....''
Levi


Open voor verandering?

Wil je definitief 'uit de intieme war' komen? Met aandacht en zelfmededogen jezelf beetje bij beetje openen voor je problemen? Daarvoor nu alvast enige erkenning ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar wat komt? Wil je leren, ook al levert dat enige spanning op? Durf je de contrôle op je toekomst even los te laten? Je verleden aan te kijken, én je toekomst? Verwacht je open te kunnen gaan staan voor de realiteit? Voor adviezen en oefeningen in het Nu?

Dan sta je volgens ons open voor verandering en voor positieve ontwikkelingen in je liefdesleven.

 

Schildpadden kunnen meer over de weg vertellen dan hazen.

Kahlil Gibran


Ben je er klaar voor?

Is je levenssituatie ongeveer zo dat je in je eigen onderhoud en verzorging kunt voorzien? Dat je in rustig vaarwater verkeert? Problemen met werk, wonen, privé leiden af en maken een traject langer en dus duurder, of soms zelfs onmogelijk.

Heb je binnen afzienbare tijd niets in de planning staan wat het ritme van sessies zou kunnen verstoren (lange werk- of trainingsreizen bijvoorbeeld)? Ben je vrij van zware verslavingen (roken, drugs, alcohol, eten, gokken, etc.)? Die kunnen je ontwikkeling namelijk danig in de weg staan.

Dan ben je er wat ons betreft klaar voor.

Ben je bereid te investeren in jezelf?

Ben je bereid om tijd in te ruimen in je agenda, zo nodig redelijke afstanden af te leggen en ook via internet te communiceren? Een (vakantie)som opzij te zetten voor je inhaalslag?

Ben je bereid om, als je antidepressiva gebruikt, deze af te bouwen (onder begeleiding van een arts en alleen indien mogelijk), zodat wij je ook zonder de invloed van deze middelen kunnen leren kennen? En bereid een HIV-test en enkele specifieke SOA-tests te doen bij aanvang van een traject met lichamelijk contact?

Ben je bereid te investeren in je fysieke gezondheid? Je blijft tenslotte zelf verantwoordelijk voor je conditie. Hoe fitter je bent, hoe meer dit je ontwikkeling ten goede komt.

Ja?

Dan zal een intimiteitstraject een prachtige levensinvestering zijn, ook voor jou. 

Als je tot hier gelezen hebt, heb je al heel wat stappen gezet en heb je je niet laten tegenhouden door eventuele twijfels en onzekerheid. Wat ontzettend goed van je.