druiven

Workshops

“Ach, waarom zou je je vakantiegeld niet besteden aan beter minnaarschap? Van deze reis heb je je leven lang plezier en reizen samen met je geliefde kan dan altijd nog.”

Dit schreef ik in de vorige nieuwsbrief, en vandaag nogmaals.
Ik kreeg op deze opmerking heel veel reacties. Goed om te zien dat onze kashuishouding nogal wat invloed heeft op gelukkig zijn. Ik ben het eens met mensen die heel graag wat meer te besteden zouden willen hebben. Soms is daar geen cent aan te doen, vaak echter wel. Bijvoorbeeld met bestellingen.

Bestellingen leren doen voor positieve doorbraken? Ja, je leest het goed, bestellingen, die je zeer precies formuleert, tot op de vierkante mm. Je kunt dit doen zoveel en zo vaak als je wilt. Denk aan magnetisme in het algemeen, richting je bankrekening, je wonen, je innerlijk/uiterlijk, je rust, je ideale baan, je vertrouwen én het ontmoeten van je lieve schat in het bijzonder.

Hierbij valt van alles aan te trekken, aan te vullen, tegen te komen, toe te laten, af te leggen. Wil je graag kennismaken met deze techniek? Ga dan kijken bij Spiegelogie en meld je aan bij een Fanclub (fan worden van jezelf en zomaar wat anderen, die het terugspiegelen).

Wil je dat het speciaal gaat over je toekomstige lieve schat?
Dan bied ik je een privé Liefdesbestellingles aan
van 1,5 uur, via Skype, FaceTime of in mijn praktijk.

Wil je liever met meerderen tegelijk (2-5 personen) in een weekend les nemen? 
Dan wordt het een groepsles van 3 uur.
Je zou ter plekke meer leukerds tegen kunnen komen en bovendien steun je elkaar, wat een intenser effect geeft.

Wil je nog liever met een eigen groepje op een andere datum intekenen?
Doe maar een voorstel per mail, hier kan dat.
Kies je voorkeurdatum, liefst zaterdagen/zondagen:  …………….

Plaats: De Bilt; adres volgt na aanmelding.
Tijden: op aanvraag, incl. een korte pauze

Kosten in alle situaties: € 95 p.p.; incl. koffie, thee, iets lekkers; cliënten in coaching genieten 50% korting.

Na aanmelding stuur ik een factuur die je via een overschrijving kunt voldoen. Na betaling stuur ik je nadere instructies. Er is geen restitutie mogelijk indien je afzegt bij een groepsles, eventueel wel via doorschuiven naar een andere datum of toch een prive-gesprek (alleen als de groep verder in tact kan blijven). Een ingekochte plek mag je aan een ander doorgeven die dan ook daadwerkelijk aanwezig is. Restitutie is natuurlijk aan de orde als een les onverhoopt niet doorgaat.